KLEIR. ❤️ Goede doelen

In de afgelopen jaren hebben we al met heel wat fijne goede doelen kunnen samenwerken. We zetten ze hier graag nog eens extra in de bloemetjes.
KLEIR. loopshirts
Jan Vertonghen Foundation

De Jan Vertonghen Foundation wil zoveel mogelijk kinderen aanzetten tot spelen, bewegen en creatief zijn. Ze willen het beste uit elk kind halen, want elk kind is bijzonder. Voor dit goede doel brachten we KLEIR. loopshirts uit in 3 verschillende kleuren. Op de rug stond de ludieke quote 'KUNDENIVOLGE?'

Zweet Pateekes. sokken
Downsyndroom Vlaanderen

In 2023 brachten we deze comfortabele groen-gele sokken met opschrift ZWEETPATEEKES. voor volwassenen uit.

De volledige opbrengst van deze sokken ging rechtstreeks naar Downsyndroom Vlaanderen. Een goed doel steunen én heerlijke zachte sokken ontvangen? Check ✔️

MERCIKES. mutsen en totebags
Mercy Ships

Mercy Ships zet ziekenhuisschepen in om levens te veranderen en landen te dienen. Samen met Port of Antwerp brachten we de MERCIKES. muts en totebag uit. 100% van de opbrengst hebben we overgemaakt aan Mercy Ships.

KLEIR. loopshirts
Hope Benefiet

HOPE Benefiet is het geesteskind van Rupert Suply. In juni 2016 moest Rupert na vele jaren vechten en meer dan 650 chemo’s de strijd opgeven tegen kanker. Voor Rupert betekende de geboorte van zijn zoon Lewis een belangrijk sleutelmoment om zijn benefietorganisatie een nieuwe richting uit te sturen. Samen met VeeloHeero brachten we ten voordele van Hope deze loopshirts uit.

KLEIR. wielershirts
Rondpunt

Rondpunt vzw ijvert voor een goede opvang van alle (in)direct betrokkenen bij een verkeersongeval en sensibiliseert voor een veiliger verkeer. Voor dit goede doel, brachten we KLEIR. wielershirts uit. 10% van de volledige opbrengst hebben we aan Rondpunt bezorgd.

Oepabolleke. muts
Habbekrats

Habbekrats werkt preventief en biedt aan kinderen en jongeren van 7 tot 25 jaar instapklare projecten op basis van een evenwichtige mix van ontmoeten, verwonderen en verbinden binnen een filosofie van gelijkheid, rechtvaardigheid en solidariteit. Samen met Stadsbrouwerij De Koninck brachten we de OEPABOLLEKE. muts uit. De opbrengst was volledig voor de Antwerpse tak van Habbekrats.

KDACHTETNI. T-shirts en sweaters
VUB Yamina Krossa Fonds

In 2020 sloegen we de handen in elkaar met het VUB Yamina Krossa Fonds voor de actie “Borstkanker een tweede kans geven? KDACHTETNI.” Met de verkoop van limited edition t-shirts en sweaters met het opschrift KDACHTETNI.  willen we het kankeronderzoek van Prof. dr. Damya Laoui (VUB-VIB) ondersteunen waar het VUB Yamina Krossa Fonds geld voor inzamelt. Met deze ludieke actie willen we de aandacht vestigen op oktober als borstkankermaand en op borstkankeronderzoek.