VEELGESTELDE VRAGEN.


Heb je een dringende vraag voor ons? Check dan eerst even hier of we het antwoord al voor je klaar hebben. Niet gevonden? Laat ons dan een berichtje via onze contactpagina of hallo@kleirantwerp.be en we antwoorden je binnen de 48 uur.

Vallen de producten groot uit?

Al onze producten zijn normaal van maat. Op iedere productpagina vind je een maattabel. Jezelf eerst even opmeten, kan dus zeker geen kwaad.

Wat zijn de verzendkosten?

België

Geen! Al onze verzendingen zijn volledig gratis! De prijs van het product is ook de prijs die je effectief zal betalen. Geen onvoorziene kosten. Beloofd.

Nederland

5 euro. Jammer genoeg zijn internationale verzendingen iets duurder, waardoor we een deel van die kosten moeten doorrekenen. Sorry.

Hebben jullie een winkel?

Leuk dat je ons wilt ontmoeten! Een actueel overzicht van alle verkooppunten vind je op deze pagina.

Daarnaast proberen we zoveel mogelijk aanwezig te zijn op beurzen, marktjes of andere evenementen. Hou zeker onze eventpagina op Facebook in de gaten. En hopelijk tot snel!

Hoe kan ik de kleding reinigen?

Goede vraag! Een mooi product van KLEIR. is een proper product van KLEIR. Op onze pagina over wassen en strijken vind je alle info.

Hebben jullie baby- of kinderkleding?

Helaas! Momenteel bieden we geen baby- of kinderkledij aan. Er zijn wel plannen dus check af en toe onze website!

Ik zie een leuke T-shirt of trui, maar kan ik deze ook in een andere kleur bestellen?

De truien en T-shirts die je op onze webshop ziet, zijn de enige die verkrijgbaar zijn. Een bedrukking op een andere kleur T-shirt of trui is voorlopig niet mogelijk.

Het goede nieuws? Wanneer we een nieuwe collectie lanceren, wisselen we steeds zoveel mogelijk de kleuren van onze truien en T-shirts. We proberen dus om regelmatig voor variatie te zorgen. Hopelijk vind je iets naar je zin!

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe collectie? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.

Gaat de opdruk af in de was?

Je zal misschien merken dat je opdruk na een paar keer wassen al iets lichter wordt van kleur. Je hoeft je zeker geen zorgen te maken! We gebruiken een speciale drukmethode waardoor de inkt gemengd wordt met bleekmiddel. Bij de eerste keren wassen zal het bleekmiddel uit de inkt gaan en lijkt het dus te vervagen. Maar het zal er nooit volledig uitgaan!

Hoe retourneer ik mijn pakket?

Je kan je product eenvoudig terugzenden via deze link of stuur een mailtje naar hallo@kleirantwerp.be. Dan bekijken we samen de beste oplossing!

Nick en Mathias
De mannen van KLEIR.