75 jaar den 61


Naar het formulier

Volgend scoutsjaar viert Den 61 zijn 75-jarig bestaan. Een mijlpaal die we niet zomaar voorbij laten gaan. In het scoutsjaar 2020-2021 hebben we dan ook tal van activiteiten op de planning staan.
Meer daarover volgt binnenkort.

Om ons feestjaar extra in de verf te zetten, brengen we een vrijetijds t-shirt en trui uit. We doen dit in samenwerking met KLEIR. het Antwerpse kledinglabel gestart door 2 oud-leiders van den 61: Nick Daelemans en Mathias Vertessen.

EENENZESTIG. T-shirt Scouts 61 Sint-Jozef MerksemEENENZESTIG. Trui Scouts 61 Sint-Jozef Merksem

De T-shirt en trui zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen:

  • Kinderen
  • Unisex/Mannen
  • Vrouwen

Raadpleeg hier de maattabel.

Voor alle duidelijkheid gaat dit niet om een nieuw onderdeel van onze uniform. De aankoop is geen verplichting maar bedoeld als een leuk aandenken aan ons 75-jarig bestaan voor zowel leden als leiding, ouders, sympathisanten en iedereen die dit een leuke trui of t-shirt vindt.

De T-shirt voor kinderen komt op €10, die voor volwassenen op €15.
De trui voor kinderen komt op €20, die voor volwassenen op €30.

Je kan je bestelling plaatsen tot en met dinsdag 25 augustus 2020 via onderstaand formulier.
Op de Overgang, die dit scoutsjaar plaatsvindt op zaterdag 12 september, kan je je bestelling komen oppikken. Moest de Overgang niet kunnen doorgaan door de coronamaatregelen van de regering, zullen we je tegen 12 september laten weten waar en wanneer je je bestelling kan ophalen.

Graag betalen op voorhand op rekeningnummer BE66 9792 2096 0143 op naam van 'Scouts 61 Sint-Jozef' met vermelding van je voor- en achternaam.

Alvast een dikke merci!
Laten we er samen een topjaar van maken!

Een stevige linker!

De leiding
Scouts 61 Sint-Jozef Merksem